Da er treningsleiren i Hjørring over for denne gangen. Svømmere fra konkurransegruppe A og B har startet sesongen med en veldig bra treningsleir i Danmark. Det er blitt gjennomført 14 svømmeøkter, i tillegg til basis, løpetrening, sirkeltrening og ballspill. Halvveis ut i leiren var i vi i Fårup sommerland, hvor vi storkoste oss med grilling/Berg og dalbane, ja rett og slett god stemning!

I tradisjonens tro ble det gjennomført en mesternes mester konkurranse hvor Espen stakk av med seieren foran Lars Erik og Elise Maria på delt andreplass, med Aasa på fjerde plass.

Leiren ble avsluttet med en morsom stafett sammen med Frisinn svømmeklubb, i tillegg til en vennskapelig vannkrig. På avslutningskvelden heiet alle på Henrik Christiansen, så det var stor glede da han kvalifiserte seg til OL finale.

Takk for at alle bidro til å få en kjempeleir som vi alle vil huske, spesielt takk til reiselederne som gjorde en kjempejobb på reisen opp og ned, samt under hele oppholdet på senteret. Nå bretter vi opp ermene og fortsetter den gode treningen som er blitt gjort i Danmark.