Da var Sandnes Sprinten over for i år og etter ca. 2000 starter (ca 470 heat) må vi si vel blåst og takk til alle som bidrar for at arrangementet kan avholdes. Sandnes Svømme og Livredningsklubb stod for ca 1/4 av startene, så vi fikk virkelig markert oss i år. For mange var dette det første møtet med approberte stevner, men det gikk svært godt også med de yngste deltagerne fra klubben. En del av svømmerne svømte absolutt alle øvelser. Det blir 13 øvelser (9 individuelle og 4 stafetter) på 2 dager. Litt av et kjør! På tross av dette ble det mange personlige rekorder og et vanvittig bra samhold blant Sandnes svømmerne. Vi viste oss godt frem i alle stafetter med mange lag, i tillegg til flere seiere og gode plasseringer.

Det ble ingen nye klubbrekorder denne helgen, men vi kan gratulere Eline Vik, Siri Bowitz Nedregaard, Johanne Heines Pettersen, Dennis Hillesund og Simen Vik med årsklasse rekorder.

I totalkonkurransen, hvor poengsummen på alle 50 meterne summeres, ble Simen Vik nummer 3, mens Trener Glenn Skjæveland ble nummer 2 i herreklassen. I dameklassen gikk Johanne Heines Pettersen helt til topps. Med Siri Bowitz Nedregaard på 3. Plass. Gratulerer!