På 3. dag av NM slo Simen Vik, Hans-Emil Torgersen, Marius Holm og Martin Skar Talberg til med en forrykende stafett på 4.01,42 og knuste den gamle klubbrekorden med hele 3 sekunder. Det holdt til en 5. plass og 4 nye klubbpoeng. Men det var ikke den eneste stafetten som ble svømt i dag, Hanna Riska, Camilla Skar Talberg, Johanne Heines Pettersen og Andrea Skeie svømte også 4×100 lag medley på 4.38,37, ny klubbrekord med ca 1,5 sekund. I tillegg svømte Simen Vik, Marius Holm, Johanne Heines Pettersen og Andrea Skeie 4×50 fri mix på 1.46,40 som også er ny klubbrekord. En god dag for laginnsatsen i Sandnes Svømme og Livredningsklubb. Vi gratulerer.

Hans Emil Torgersen (95) svømte sin beste 200 bryst til nå, men ble dessverre diskvalifisert. Uansett kjekt å se fortsatt fremgang også hos Hans-Emil. Simen Vik (99) fortsatte sine gode prestasjoner i dette NM med en 6. plass i 1500m fri på tiden 16.01,01.

Klubben ligger nå på delt 19. plass med 6 plasserings poeng, langt over forventet før mesterskapet.

På siste dag av NM skal Johanne, Martin, Simen og Hans-Emil ha individuelle øvelser, og fortsetter de på samme måte kan det fort bli noen poeng i morgen også. Vi gleder oss til nok en dag med de fantastiske Sandnes svømmerne.