Sommersvøm 2022 er et ukesprogram med svømming og gøy i vannet, og lek og moro i gymsalen på Øygard Ungdomsskole. Barna blir tatt godt vare på i trygge omgivelser av svømmeklubbens og svømmeskolens egne
instruktører.

Sommersvøm er for barn som er født fra 2009 - 2014. 


De trenger ikke å kunne svømme, men ha ett ønske om å lære. Barna blir inndelt i grupper etter ferdighetsnivå og hvert nivå vil få tilpassede, varierte øvelser. Vi vil også tilrettelegge for deltagere med gode svømmeferdigheter.

Det er 45 plasser hver uke og barna blir delt i 3 grupper med 15 i hver gruppe.

Dagen vil være lagt opp slik at det blir en god balanse mellom aktivitet i vann og på land. Alt fra bli-kjent-leker til vannpolo, svømmetrening, ballspill, frilek, hinderløype. Vi setter av god tid til spisepause og litt hvile.

Målet er at alle skal bli tryggere i vann og forbedre sine ferdigheter når uka er omme!

Alle våre instruktører har instruktørkompetanse, livredningskompetanse og vandelsattest


• Utstyr: Badetøy, håndkle & såpe, evt svømmebriller og treningsklær for både inne- og uteaktivitet.
• Mat og drikke: Medbringes selv. Husk vannflaske! Vi serverer frukt.
• Tid og sted: uke 26, 27 ,31 og 32 ( Mandag - Fredag 08.45 - 15.00) - Øygard Ungdomsskole

Påmelding skjer via Tryggivann

Dere må velge "Sandnes SLK" under "Klubb" og  "Annet" og "Feriekurs" på "Opplæringstype", og deretter riktig uke. På trinn 2 i påmeldingen vil dere få mulighet til å legge inn informasjon om deltageren. Her ønsker vi at dere skriver kort om barnets svømmeferdigheter, om det er ting vi må ta hensyn til, samt 2. valg på uke dersom det blir endringer i planen.