Onsdag ettermiddag setter Live Tjemsland (02), Eline Vik(02), Martine Hallberg(02), Eva Sofie Larsen Stangeland(02), Emily Lane(00), Simen Vik(99), Johanne Heines Pettersen(99), Andrea Skeie(00) og Martin Skar Talberg(00) seg på flyet til Bergen for å konkurrere mot de beste svømmerne i Norge under NM kortbane for seniorer. Stevnet starter morgenen Torsdag 16. mars i AdO Arena, og streames på livestream: https://livestream.com/livetiming-tv/nm-kort-2017 for de som ikke har anledning til å komme til Bergen å heie på de flinke Sandnes svømmerne.

Det blir god mulighet til å følge med Sandnes svømmerne, da vi stiller med svømmere i 31 av de 48 øvelsene som arrangeres. 800 fri (torsdag), 1500 fri (lørdag) og 400 individuell medley (søndag) svømmes med direkte finale, som betyr at de 8 med best påmeldingstid svømmer øvelsen i finalesekvensen på kvelden. Sandnes SLK har deltagere i alle disse finalene. Vi har også en god mulighet til å komme oss til finale i flere av de andre øvelsene, så dette kan bli ett av de bedre senior norgesmesterskap for Sandnes SLK på mange år.

Elin Meling (02) og Jørgen Vestly (01) er dessverre ikke er klar for konkurranse etter skade/sykdom, men de kommer nok sterkt tilbake når Langbane NM arrangeres til sommeren.

Vi ønsker alle svømmere og trenere lykke til i Bergen, og gleder oss til å oppleve mye flott svømming under mesterskapet