Hei,

Da er avreisedagen kommet, og jeg vil først og fremst gratulere alle svømmere for vel gjennomført oppstartsleir. Elitegruppa nådde målet på 100 000 meter og Konkurransegjengen nådde målet om vel 50 000 meter i løpet av leiren. Vel blåst alle sammen!

Siste dagen ble siste øvelse i Mesternes mester avholdt, og det ble for mange av utøverne en ganske overraskende avslutning for mange av svømmerne. Eggkastingen var en vanskelig øvelse for flere, og var nok en øvelse som var aller mest populær for publikum – som fikk seg mange gode lattere av egg-splasjing 🙂 Sammenlagtseieren gikk til imponerende unge frøken Camilla Skar Talberg – velfortjent, da hun har vært nære på seier ved flere tidligere anledninger. Andreplassen gikk til Erik Andre Klepp Vik, og tredjeplassen til Ole Andre Wigestrand! (se bilde nedenfor).

Kort oppsummert har leiren vært en stor suksess, både sportslig og sosialt. Det har vært meget godt samhold både innad og på tvers i gruppene Elite og Konkurranse. Alle svømmerne har vært eksemplariske, og Helge kunne ikke få rost svømmerne nok under siste oppsummering.

Da gjenstår det å takke så mye for denne gang. Ungarn og Hodmezovasarhely har imponert mange av oss, både i forhold til anleggs-situasjonen, sikkerhetsmessig og prismessig. Ingen må bli overrasket om vi en eller annen gang drar tilbake hit!

Takk også til trenerteamet Helge, Ivar og Ole som har gjort en kjempeinnsats, samt alle tålmodige foreldre som hver dag har bidratt med små og store oppgaver som har gjort at ting har fungert smertefritt. En spesiell takk til Mr. Holm (senior) som har brukt mye av sin fritid i vår/sommer til å ordne alt det praktiske, slik at alt har fungert som smurt til enhver tid :-).

God tur hjem alle sammen, jeg er sikker på at de hjemme gleder seg til å få dere hjem!

Med vennlig hilsen

Bjørn Vestly (reiseleder og formann)

Camilla Mesternes mester 2014