DSC_4389
Hei, her kommer en liten oppdatering fra Ungarn!

Elitegjengen hadde fripass fredag ettermiddag, og da valgte en del av gruppen, sammen med Bjørn, å reise til Sun City for å prøve seg på vannski/wakeboard og vannscooterkjøring. Resten av gruppen, sammen med Anette og Linda, valgte shopping i Szeged. Begge gruppene rapporterte om stor suksess 🙂

Det var hyggelig å ta imot Konkurransegjengen på ettermiddagen, og gruppene fikk sveiset seg sammen litt etterhvert!

Treningsmessig har det stort sett gått veldig bra! Noen har vært litt tunge etter lang ferie. I det store bildet fungerer det meget bra i begge gruppene! Elitegruppen har passert 50 000 meter og målet for disse er 100 000 meter. Konkurransegruppen har også fått en fin start på leiren!

Søndagen var første øvelse i SSLK’s mesternes mester, og det var unge Camilla Talberg som stakk av med seieren i første runde.  Det var imidlertid sterk innsats fra veldig mange, og ganske tett blant de 10 beste – så her er alt åpent videre.

Mandag morgen er det duket for 2 timers svømming med telling for Elite og 1 times svømming med telling for Konkurransegruppen. Foreldre stiller opp som tellekorps, og er med på å holde orden i rekkene! Lykke til alle sammen. Dette prosjektet blir mandag ettermiddag belønnet med en tur for hele gruppen til et stort vannland, noe som alle gleder seg til!

Over og ut fra Ungarn mer info kommer senere.

DSC_4405

På vegne av reiseledelsen & trenerteamet

Mvh

Bjørn Vestly