Klubben.no er en av våre sponsorer. Dette innebærer blant annet at vi får rabatt på kjøp av utstyr og at vi har satt opp en klubbside som skal gjøre det litt enklere å finne det utstyret som trengs. Rabattkoden får dere fra oppmann eller i info på Spond/Tryggivann.

På stevner og reiser ønsker vi at deltagerne bruker klubbtøy, minimum T-skjorte, av merket Hummel i blått med SSLK-logo. Vi jobber med å få på plass en nettløsning på dette, men inntil videre må dette bestilles direkte i butikken på Bystasjonen. 

Badehetter: Vi tar jevnlig opp bestilling på badehetter med SSLK-logo og navn. Snakk med oppmann om du har spørsmål om dette.

Svømmetøy: SSLK forholder seg til Norges svømmeforbund sine retningslinjer for bruk av konkurransedrakter. Dette betyr at utøvere under 13 år ikke bør benytte dyre konkurransedrakter, da dette på ingen måte er nødvending utstyr. Vi ønsker at utøvere til og med 12 år benytter vanlig svømmetøy/badedrakter i konkurranser. 

Vi anbefaler våre medlemmer om å kjøpe utstyr brukt når dette er mulig. Det finnes facebookgrupper der det formidles utstyr bla. en egen for Sandnes