Da var Årsklassemesterskapet 2016 over, og vi kan også i år gratulere Eline Vik med seier i klassen jenter 2002. Martine Hallberg gjorde også en flott avslutning og endte på 4. plass i samme klasse, gratulerer Martine. At det ble senior NM krav og nye klubbrekorder på jentene sier litt om nivået som disse jentene presterer på. Maren Sofia Osorio Årsvoll fikk tredje beste plassering og endte på en flott 9. plass i klassen jenter 2003, gratulerer Maren Sofia.

Fredrik Holm fortsatte å vise fremgang og klarte personlige forbedringer i alle øvelser. Millie French, Live Tjemsland og Siri Bowitz Nedregaard hadde kanskje sin beste dag og viste fremgang med flotte personlige rekorder på stevnets siste dag. Elin Meling gjorde en flott 400m fri fredag, og viste at hun behersker butterfly med en sterk 8. plass på 100m butterfly i dag. Kristoffer von Brandis ble SSLKs klatrer og forbedret seg med 5 plasser fra i fjor, mens Martin Skar Tablerg blir stående med SSLKs største forbedring av LÅMØ tid med 10,53 sekunder på 200 rygg. Alt i alt mye positivt å si om helgens prestasjoner. Gratulerer alle sammen.

SSLK ble som i fjor beste klubb i vest, med flere klubbpoeng enn i 2015.

Takk til foreldre og familie som tok turen til Mandal for å være med på å heie frem de flotte svømmerne, til helgen blir det Sandnes Sprint og nye muligheter for flott svømming.