Lambertseter Svømmeklubb: ÅM-Finale 200 medley Andre &emdash;

Da var årsklassemesterskapet 2015 over, og som forventet ble det en spennende avslutning på mesterskapet. Dagen begynte med 100 butterfly og det gikk sånn passe. Ikke veldig mange som perset, men de fleste lå rundt sin personlige rekord selv om flere var litt over. Eline fortsatte de gode prestasjonene og klarte å kapre 2. plassen, Elin tok en flott 9. plass, Siri en sterk 6. plass og Simen en 5. plass, for å nevne de som var topp 10.

200 medley er den avsluttende øvelsen. I 2002 klassen var det mye spenning rundt hvorvidt Martine kunne klare å klatre til en plassering blant de 6 beste og hvorvidt Eline kunne forsvare ledelsen og vinne ÅM.  Martine leverte med ny personlig rekord og fikk en 7 plass totalt. Eline forsvarte ledelsen da hun vant 200 medley, og dermed også ÅM for jenter 2002. Størst fremgang viste Jørgen da han forbedret sin personlige rekord med nesten 10 sekunder. Størst pågangsmot var det Marius som stod for da han satset knallhardt i åpningen, og lå lenge an til å gjøre en flott 200 medley, men det holdt dessverre ikke helt inn.  Simen har hatt et tungt stevne, men klarte allikevel å mobilisere nok til at han forsvarte 5 plassen totalt. Han var dermed med på å sikre at Sandnes SLK ble 5. beste klubb i ÅM, og best av vestlandsklubbene.

Resultater, web-tv og rangeringer finnes på livetiming

Øyvind Thorsen har tatt en mengde bilder i fra stevnet (inklusiv bildet over) og publisert dem her

Gratulerer til alle svømmere som har deltatt. Dere har vært med på å gjøre ÅM til en flott opplevelse, samt å synligjøre det gode arbeidet som legges ned for at klubben skal fortsette den fine utviklingen.

Resultater

2002 jenter
1. Eline Vik
7. Martine Hallberg
12. Elin Meling
16. Camilla Skar Talberg
18. Live Tjemsland

2001 gutter
8. Jørgen Vestly

2000 jenter
13. Siri B. Nedregaard

2000 gutter
13. Martin Skar Talberg
21. Kristoffer von Brandis

1999 gutter
5. Simen Vik
22. Marius Holm